Jeg har hjulpet mange mennesker med forskellige tilstande. Du kan se en liste over disse tilstande her og læse en række klienthistorier herunder.

“Jeg vil anbefale behandlingen til alle dem som tænker at de har brug for psykologhjælp eller hjælp til at komme videre i sit liv. Anettes behandlinger (TFT og transbiologisk traumeterapi) er meget mere effektive og konkrete på de enkelte problemstillinger.” Rikke, 48 år.

“Har arbejdet med mig selv i mange år og vil sige at denne terapi form (TFT og transbiologisk traumeterapi) og med Anette ved roret er anbefalelsesværdig……den er blid nænsom og effektiv. Den virker direkte under terapien og man går opløftet og beriget derfra. I dagene derefter arbejder den subtilt….de ting som hæmmede og generede en forsvinder helt. Har arbejdet med “retten til at være autentisk på dybt plan” og den glæde det er at opleve friheden glæde lykke når de “pålagte lænker” er fjernet er uvurderlig.Kan varmt anbefale Anette som terapeut samt de terapiformer hun mestrer :)” Lisbeth, 51 år

“Jeg henvendte mig til Anette, fordi jeg i mere end 20 år havde lidt af blærepolypper. Efter flere operationer og blæreskylninger var min blære blevet ekstrem sensitiv, hvilket bevirkede hyppige vandladninger, ofte med svien. Jeg oplevede derfor et konstant ubehag. Jeg havde netop fået konstateret nye polypper i blæren og fået tid til endnu en operation, da jeg i stedet valgte at få foretaget en metasundhedsanalyse med henblik på traumeforløsning og selvhelbredelse. Jeg kontaktede Anette på grund af hendes omfattende viden og erfaring med metasundhed og traumeterapi. Hun var meget grundig i sin analyse af mine konflikttemaer, og jeg havde fuld tillid til hende gennem hele forløbet. Sammen fandt vi flere traumer, som vi fik forløst. Mine symptomer og mit ubehag forsvandt, og en ny undersøgelse på hospitalet har nu fastslået, at mine blærepolypper er væk. Jeg kan varmt anbefale Anette til alle, der ønsker en metasundhedsanalyse og/eller traumeterapi.” Bente, 58.

“Jeg henvendte mig til Anette Hellgren, fordi jeg havde angst for sociale situationer f.eks når jeg skulle være i store forsamlinger af mennesker jeg ikke kendte, eller hvis jeg skulle henvende mig til mennesker jeg ikke kendte så godt. At være i de sociale situationer påvirkede mig både fysisk og psykisk. Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke forskel. Jeg kunne slappe bedre af, og havde fået nogle tappingøvelser jeg kunne bruge, hvis jeg blev angst. For hver behandling fik jeg det bedre (har fået 3 behandlinger), og selvom jeg stadig er påvirket af angsten, er det på et meget lavere niveau, og jeg kan bedre kontrollere den.” Kvinde, 17 år.

“Du var min livline. Mit møde med Anette ændrede mit liv fra kaos til positivitet. Fik diagnosen bryst og lymfekræft. Udsatte min operation et par måneder og vi gik i gang via Metasundhed , healing og TFT for at finde årsag og følelsen bag sygdommen. Jeg følte mig fuldstændig i trygge hænder i hele forløbet. Vi arbejdede meget intenst og jeg fik forløst en masse traumer inden vi fandt ind til kernen. En hård men også fantastisk oplevelse tilbage i nuværende og tidligere liv. Jeg kan takke Anette for, at mit videre forløb endte med en positiv indstilling til det jeg skulle igennem og at alt forløb uden nogen form for komplikationer. Min varmeste anbefaling til en virkelig dygtig behandler.” Anne Marie, 58 år.

”Mit ønske var at stoppe med rygning, hvilket har været meget svært, når min krop reagerede med mavekramper pga. frygt. Det blev starten på en fantastisk ”rejse” i at forstå mig selv, min udvikling og mit forhold til mine forældre. Gennem 5 sessioner blev der healet mange barndoms- og generationstraumer foruden selvfølgelig rygetrangen. Jeg har prøvet mange alternative behandlinger, men aldrig noget så enkelt, der arbejder så dybt. Fantastisk!. Anette er både faglig dygtig og en meget behagelig terapeut. ” Kvinde, 57 år.

“Fødevare allergi. For ca 3 år siden, havde jeg mange allergiske reaktioner over for almindelige fødevarer, som jeg hidtil havde spist uden problemer. Så snart jeg spiste, løb øjne og næse, jeg blev hæs, kom til at hoste. Jeg er underviser på aftenskole, så det med stemmen var et problem, en elev kendte til TFT og gav min en hjemmeside, synes dog det var “lidt langhåret”. Dette foregår december 2010. Henvender mig også til lægen, som henviser til allergitest ca 1.4.2011. Det kan jeg ikke vente på, finder Anette og finder hende sympatisk, får en tid straks efter nytår (jan. 2011). Allerede første gang har jeg en mærkbar bedring, efter næste gang har jeg det rigtig godt, så vender hæsheden tilbage. Udløseren for det hele er faktisk kontakt til nære venner, ja der var hele to, hvis mænd døde meget pludselig, jeg fortsatte behandlingen og i dag kan jeg tåle alt. Før tænkte jeg, hvad kan jeg nu ikke tåle at spise. Nu tænker jeg “hvad er der sket”, “hvad har jeg lige tænkt”, hvis jeg pludselig reagerer på noget. Midt i forløbet var jeg i Thiland og fik en alvorlig maveforgiftning. da jeg kom hjem sad det så meget i kroppen at jeg næsten ikke kunne fungere, det afhjalp Anette, bare uden videre. Midt i forløbet kom jeg til at tænke på tandlæge, mærkeligt, jeg har haft tandlægeskræk og er besvimet hele livet hos tandlægen, gik troligt hvert halve år, den tandlæge skræk har Anette totalt fjernet, jeg sidder fuldstændig afslappet i tandlæge stolen, fatter det ikke. Flyskræk. Jeg rejser ofte med fly og har altid nydt det, pludselig fik jeg flyskræk og sad helt nervøs under flyveturen, vidste godt af udløseren var et uvejr, som rystede flyet lidt rigeligt, men hvad skulle jeg gøre ved det, det har Anette lige klaret. Nu har jeg nydt en flytur til Narvik, hvor kaptajnen fik lyst til at være guide og vippede rundt med det lille 39 personers fly og fløj lavt og tæt på, så vi kunne se alt, mens han fortalte om, hvad vi så, fantastisk smuk oplevelse jeg sent vil glemme.” Kvinde 65 år.

“Mit forløb startede hos Anette med at jeg var bange, forvirret, stresset og energiforladt. På en skala fra 1 til 10 lå jeg på en 8. Jeg var så forvirret over alle de valg jeg skulle tage i forhold til hvilke veje jeg skulle gå for ikke at få kræft igen. Jeg fik hjælp til at kunne træffe nogle valg og ikke stresse over om jeg nu gjorde det rigtige. Jeg fik en indsigt i at tage mit liv op til revision og indså at der skulle nogle ændringer til, som ville være gode for min livskvalitet. Jeg opdagede at stress over mange år var årsagen til min kræft i næsen – det har gjort at jeg har søgt nyt arbejde, hvilket jeg har fået pr. 1 jan. Og at jeg arbejder på at flytte til Køge, hvor jeg føler mig mest hjemme. Jeg har nu ro på både i forhold til troen på at jeg ikke får kræft igen og den angst jeg havde i forhold til at skifte arbejdsplads, er erstattet med glæde over at gøre noget godt for mig selv. Alt i alt en proces som jeg takker for at Anette har været med til at sætte i gang. På en skala fra 0-10 ligger jeg nu på 1.” Kvinde, 48 år.

“Jeg har altid lidt af kraftige mavesmerter og migrænelignende hovedpine under menstruation, det gjorde så ondt at jeg fik kvalme og ofte måtte blive hjemme fra arbejde i 1-2 dage. For nylig  hjalp Anette med 1 session TFT  og jeg har nu menstruation uden den mindste hovedpine eller ondt i maven. Skønt!”  Kvinde 40 år.

“TFT – hvad det gjorde for mig. Grunden til, at jeg sagde ja tak til at medvirke i TFT, var en nysgerrighed omkring, hvad det dog var for en størrelse. Samtidig var jeg skeptisk overfor, om det var det rene hokus pokus. Gennem alle sessionerne (5) oplevede jeg en lettelse af de fysiske symptomer, jeg havde. Først og fremmest havde jeg problemer med spændinger i nakken, som jeg har haft gennem mange år. Disse spændinger har været forsøgt masseret væk, og smerterne har været forsøgt dulmet med piller, uden egentlig effekt. Gennem TFT svandt disse smerter og spændinger gradvist for til sidst helt at forsvinde.Vi arbejdede også med andre problemer, bl.a. aggressionsanfald, og jeg fik øjnene op for, hvorfor jeg reagerer som jeg gør i visse situationer. Det har jeg efterfølgende arbejdet med. TFT er i min verden en underlig og fascinerende størrelse. Der sker nogle ting i ens krop og ens hjerne, som overrasker og er svære at sætte ord på. Den store overraskelse i hele processen er også, hvor villig kroppen er til at fortælle, hvad der kan ligge til grund for evt. psykiske eller fysiske symptomer. Samtidig også hvor villig kroppen er til at lade sig heale og forandre det kendte mønster. Det var en stor overraskelse for mig, at jeg trods min første skepsis fik billeder og følelser ind, efterhånden som vi arbejdede med problemerne. Under hele forløbet oplevede jeg, at der var ”skred” i tingene, og at jeg kunne mærke en forandring. Rent psykisk fik jeg et andet overskud, efter vi havde arbejdet med  min aggression, samtidig har det også givet mig fokus på mit adfærdsmønster desangående.” Kvinde 38 år.

Lidt usædvanligt har jeg fået PTSD gennem flere mindre traumer på meget kort tid. Efter to års terapi var jeg blevet meget bevidst om mine reaktioner, men mit konstante stressniveau var ikke ændret. Som studerende er jeg konstant under pres, og det har resulteret i enten handlingslammelse flere dage ad gangen eller også i overspringshandlinger. Når jeg en sjælden gang kunne slappe af, så var jeg ikke i stand til det. Jeg lå på sofaen med den ophobede stress drønende igennem mig. I det travleste perioder, var jeg ikke i stand til at falde i søvn. Jeg kunne ligge i timer og spekulere på urealistiske hvad-nu-hvis scenarier, der aldrig havde noget med uddannelse at gøre. Oftest kunne jeg ikke håndtere stressmomenter såsom en tændt bilradio i myldretiden eller forskrækkelser. Samtidig har det været svært for mig at være i stand til overhovedet at kunne læse. Af og til har jeg læst flere sider uden over hovedet at tage stoffet ind. Andre gange har jeg glemt det igen så hurtigt, at det virkelig skræmte mig. Efter et behandlingsforløb hos Anette Hellgren (6 sessioner) er jeg stadig let at stresse, men jeg har lært at håndtere det. Jeg er halvvejs gennem dette skoleårs eksamensperiode, og jeg har netop haft min første skriveuge, hvor jeg har haft overskud til at lave mad hver dag og rydde op efter mig selv. Det ville ikke have været muligt før. Jeg har tilmed sovet fantastisk. Da min PTSD kom af flere forskellige oplevelser, gik vi ikke ind og arbejdede direkte med traumerne. I stedet fandt vi ud af, at de var opstået på grund af mit forhold til min familie i min barndom. De traumer fokuserede vi direkte på, og derfor er den største – og bedste – forandring i mit liv mit forhold til andre mennesker. Jeg ved stadig ikke, hvad jeg gør anderledes, eller om jeg overhovedet gør noget nyt, men alle mine relationer har ændret sig. Jeg er kommet tættere på min familie, og kommunikationen til min partner er blevet så meget ærligere. Og selvom min lange periode med stress har betydet, at jeg har mistet rigtig mange venner, så er smerten derfra væk. Jeg forstår det nu, og jeg føler tilmed, at det var det bedste, der kunne ske for mig. Min krop bobler af energi og livsglæde, og selvom jeg stadig ting, jeg skal arbejde med – som fx de ekstra kilo, jeg har taget på, grundet et alt for højt niveau af cortisol – har jeg overskuddet til at gøre det. For første gang i flere år. Kvinde 32 år.

“Jeg har de sidste tyve år af mit liv benyttet mig af alternativ behandling. Først for nylig har jeg stiftet bekendtskab med TFT og Anette Hellgren. Jeg var i en situation, hvor jeg havde akut behov for behandling efter en traumatisk oplevelse. Det er helt fantastisk, at jeg på to sessioner har formået at mindske mit fysiske ubehag, og har kunnet slippe mine negative tanker, samt fået vendt mine negative overbevisninger til positive. Anettes omsorgsfulde måde at guide mig gennem min traumatiske oplevelse, gjorde at jeg følte mig fuldkommen tryg. Man får straks følelsen af, at her er en kompetent behandler, som er 100% optaget af at hjælpe MIG. Anette er så autentisk, at hun uden ord siger “du skal nok klare det, og jeg støtter dig hele vejen”. Så det var ikke svært at vælge hvilken behandling, min 17 årige datter skulle have, da hun pludselig fik konstateret begyndende socialangst, med fysiske symptomer som mavesmerter, hovedpine og angstanfald. Jeg kan varmt anbefale Anette Hellgren og TFT.” Kvinde 49 år.

”Jeg ønsker at arbejde på voldsom træthed på selve dagen, hvor Anette Hellgren skal udføre TFT på mig, en massiv træthed, jeg har været generelt påvirket af over længere tid. Ved start er trætheden på 9 ud af 10, efter 20 minutters arbejde er den på 4. Senere samme dag føler jeg, at den fulde effekt af behandlingen er slået igennem, og trætheden er nu på 0. 11 uger senere har jeg fortsat ikke oplevet trætheden igen.” Mand 43 år.

”Jeg har været til TFT hos Anette Hellgren 5 gange og har fået arbejdet med en masse forskellige ting. Jeg vil nøjes med at fortælle om en enkelt: Jeg er normalt et meget aktivt og energisk menneske, der med ildhu kaster mig over diverse opgaver/ projekter. På det seneste har jeg slet ikke kunnet finde min sædvanlige entusiasme og begejstring frem, når jeg har skullet i gang med en opgave, heller ikke selvom det er noget, jeg godt kan lide at lave. Jeg havde simpelthen bare stor ulyst og ”øv – følelse” omkring at gå i gang med stort set hvad som helst. Hvis jeg skal sætte et tal på, var det på 8 ud af 10. Vi arbejdede på det en lille time, og da var ulysten helt væk. Jeg følte en blanding af spirende forventning over at skulle i gang og en stor ro og fred med, at min begejstring ikke var så stor som tidligere, og det var skønt bare at have fred med det.
Det har været fint at få TFT. Jeg har i hele perioden haft en depression, som jeg ikke har arbejdet på med TFT, men jeg er overbevist om, at behandlingen alligevel har styrket mit fokus, det har hjulpet mig med at holde mig selv i gang og tage hånd om at gøre noget for min egen bedring, og det har været en hjælp at skulle og kunne konkretisere tingene.”
 Kvinde 45 år.

”Kære Anette, da jeg var oppe hos dig første gang, vidste jeg ikke, hvad TFT egentlig var, men man må sige, jeg blev positivt overrasket. Bare det, at man via sin egen tankegang kan gå ind og arbejde på sig selv, og ved hjælp af, at du trykkede mig på forskellige punkter kunne fjerne smerter og give mig andre tanker omkring f.eks. mit syn på mig selv, det synes jeg er fantastisk. Vi arbejdede med mit hoved, fordi jeg følte, at jeg ligesom gik i min egen verden, meget tillukket og havde svært ved at udtrykke mig og finde ord. Der trykkede du på mig, og vi satte tal på den kugle, jeg følte i mit hoved, jeg mener, jeg kaldte tallet for 8. Vi fik arbejdet det helt væk, så i dag går det meget bedre, jeg har ikke kuglen og er meget bedre til at udtrykke mig. Min verden er mere åben nu, jeg er mere glad og positiv…Sidste gang jeg var hos dig, arbejdede vi på, at jeg har svært ved at sige fra overfor andre mennesker, eller at gøre folk kede af det ved at sige nej til dem. Jeg var oppe på et 9 – tal med en klump i brystet, og det fjernede du, det var fantastisk, før jeg havde følt det i så mange år, og det har virkelig pint mig … Efterfølgende har jeg kunnet sige min mening og kunnet sige fra uden at føle, jeg gjorde noget forkert, jeg har endda følt glæde ved at sige fra, for det har været godt for min krop og mig selv, man får det bedre… (5 sessioner i alt)” Kvinde 47 år.

”Jeg har været til tankefelt – terapi hos Anette. Vi har bl.a. arbejdet på en stor angst, jeg havde for at få Alzheimers, demens eller lignende. Bare jeg tænkte på det, havde jeg svært ved at få vejret og følte mig enormt træt og tung i hele kroppen. Jeg blev bedt om at sætte tal på fra 0 – 10, og det var så slemt, at jeg vurderede det til 9. Efter en lille halv times arbejde var angsten fuldstændig væk – jeg kan nu tænke på, at ”måske får jeg Alzheimers”, ”måske bliver jeg dement en gang” osv. uden at det rører mig ret meget.”  Mand 51 år.

”Jeg har været til TFT hos Anette Hellgren 3 gange. 1. gang arbejde vi med et problem, jeg havde med venstre arm og skulder, jeg havde smerter, og det ”sov” og ”snurrede” i arm og skulder flere gange dagligt. Det var temmelig generende. Efter 1. behandling blussede det op og blev lidt værre samme aften; derefter aftog det og forekom ganske sjældent frem til 2. behandling en måned senere. Her arbejdede vi videre på det, og det har været væk siden (p.t. 1½ måned). Ved 2. behandling havde jeg også meget ondt i højre håndled grundet en overbelastningsskade fra mit arbejde, og jeg vidste, jeg skulle fortsætte med de samme arbejdsopgaver i hvert fald 3 uger frem. Vi arbejdede på det i 20 – 30 minutter, og det har været forsvundet lige siden på trods af, at jeg i stor stil fortsatte med de samme arbejdsopgaver. 3. gang jeg kom hos Anette var jeg ret forkølet og hostede meget, og det er jo aldrig morsomt. Nu har jeg meget svært ved at sætte ”værdi” på ubehaget, men på en skala fra 0 til 10 følte jeg mig generet til et 8 – 9 – tal af forkølelsen. Efter behandlingen generede det mig ganske lidt, måske til et 1 – tal. Dagen efter behandlingen hostede jeg kun et par gange og var meget bedre tilpas generelt, og på 2. dagen efter var det helt væk. Jeg synes, det har været spændende at prøve TFT, det er meget behageligt, og det virker! Jeg har også lært nogle øvelser selv, så jeg kan ”banke på” mig selv, hvis det bliver nødvendigt. Jeg kan helt klart anbefale TFT!”  Kvinde 51 år.

”Jeg blev for et par måneder siden opereret i begge øjne, og siden har mit nattesyn været udpræget dårligere end før. Det har været ganske nedslående, frustrerende, irriterende og utrygt, og jeg har benyttet mig af Anette Hellgrens tilbud om TFT til at bearbejde det. Til at begynde med var det samlede ubehag svarende til 8 ud af 10. Undervejs i behandlingen dukkede flere forskellige scenarier op, og de blev alle healede. Bl.a. var der en meget ubehagelig oplevelse fra Mønsted Kalkminer, da jeg var 7 – 8 år gammel. Erindringen om denne ændrede fuldstændig forløb og stod bagefter for mig som en meget behagelig og fredfyldt oplevelse. En anden situation var i forbindelse med en meget voldsom færdselsulykke for 20 år siden, hvor jeg trods min daglige beskæftigelse som intensivsygeplejerske tvivlede på, om jeg kunne yde den rigtige og bedste hjælp til offeret. Også denne situation ændrede sig med behandlingen, så jeg bagefter oplevede at føle usvigelig sikkerhed, ro og overbevisning om, at jeg ville yde den bedst mulige hjælp. Der dukkede yderligere nogle ting op, som dog er for private og komplicerede at nævne her; jeg vil blot sige, de blev bearbejdede. Da vi sluttede behandlingen, var det samlede ubehag ved mit dårlige nattesyn væsentligt reduceret, om end ikke helt væk, 2 – 3 ud af 10. Anette mente, vi burde fortsætte en anden dag, hvis ikke det sidste ubehag forsvandt af sig selv, når behandlingen lige fik tid til ”at sætte sig”. Mærkværdigt nok oplevede jeg senere samme aften, at jeg rent faktisk så tydeligere og skarpere i mørke end før TFT – sessionen, en ganske uventet effekt!”  Kvinde 52 år.

“Anette Hellgren har haft min dreng på 6 år i behandling da han udviste stor angst ved skolestart.
Han gik på kort tid fra at måtte bæres skrigende i skole og måtte holdes fast ved afsked, til at det var okay hvis bare vi arbejdede med de øvelser vi havde lært af Anette på vejen, til nu et lille halvt år senere, at tage glad i skole og have en positiv afsked hver dag. Det er jo svært at vide hvordan min dreng har haft det inden i, men en dag under forløbet med øvelser på vej til skole sagde han til mig “mor, jeg skal altså blive ved med at komme hos Anette indtil jeg har det helt fint” så han har helt sikkert kunne mærke at det gjorde noget godt for ham.
Jeg kan kun anbefale Anette som behandler.  Hun er behagelig at tale med og giver sig tid og er god til at finde lige der hvor “skoen trykker” .”
Mvh Jette

Angst for angsten, at skylle ud i toiletter, lukkede rum højder, broer. Tanker der fører til angstanfald.

”Hej Anette. Vi havde den skønneste tur til Århus. Der blev skyllet ud uden problemer og uden angst. Da vi skulle hjem, fik jeg et angstanfald på en 10+, meget kraftig. Dette skyldes en kombination af regn, overskyet, tæt trafik. Jeg tappede mig selv og gik helt ind for at mærke angstanfaldet helt inde. Jeg tappede i ca 15 min. indtil jeg pludselig blev helt varm og lettet i kroppen, hvorefter gråden bare kom. Det var meget kraftigt og jeg følte en hel lethed og glæde i kroppen bagefter. Så jeg er sikker på, at det virker …. Tak fordi du gav mig modet til at møde angsten i stedet for at flygte.” Kvinde 50 år.

Anettes kommentar: klienten har fået 2 sessioner, 1 på angst for angsten og 1 på angst for at skylle ud i toilettet, og hun har lært nogle sekvenser at tappe sig selv med, hvis der opstår angst.